Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Navitas kleding de kleding voor de karpervisser! 

Bij professioneel karpervissen komt meer kijken dan alleen een goede hengel met de juiste accessoires. Ook jijzelf moet goed voorbereid zijn door de juiste kleding te dragen voor langs de oever. Navitas kleding is hét merk op het gebied van karper kleding in het Verenigd Koninkrijk en biedt ook de luxe aan karpervissers voor over de hele wereld. Het is belangrijk dat je tijdens het vissen de juiste kleding aan hebt, omdat het langs de waterkant erg koud of winderig kan worden. Om hier geen last van te hebben maar wel gewoon lekker te kunnen karpervissen, is de kleding van Navitas bedoeld. 

navitas karpervisser

Oorsprong Navitas kleding

Navitas kleding is een vrij nieuwe onderneming die is ontstaan uit het samenkomen van een grote groep outdoor experts. Het merk is daardoor zeer veelzijdig en bedoeld voor alle activiteiten die te maken hebben met buiten bezig zijn. Van de bossen en bergen intrekken tot de woeste zee opgaan en dus ook voor de hengelsport. Het collectief waaruit Navitas is ontstaan is zo divers, dat er voor elke outdoor sporter wel iets te vinden is.

Bij elkaar heeft het collectief meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sportvisserij, buitensporten en andere outdoor activiteiten. Dit maakt het merk zeer uniek in zowel het Verenigd Koninkrijk als ver daarbuiten. De focus bij Navitas ligt op de details en de kwaliteit hiervan. Je outdoor kleding moet er niet alleen goed uitzien, maar ook presteren zodat jij ongestoord kunt doen wat je wilt. Een dagje lekker vissen af moeten breken omdat het te koud wordt om hier nog van te kunnen genieten en je daarmee de kans op een grote vangst misloopt wil geen enkele karpervisser overkomen. Daarom moet je jezelf altijd goed kleden wanneer je een karper tripje gaat plannen.

De juiste karper kleding zoeken

Op de webshop van Navitas kleding vind je alle soorten kleding die je nodig hebt om lekker op karpers of andere vissen te kunnen gaan vissen. Van een polo tot warmtepak en zelfs van petjes tot en met waterdichte laarzen. Op elk gebied voor iedere visser is er voor elke visplaats wel een passende outfit. De kleding past niet alleen bij elke sportvisser qua het gebruik, maar ook qua prijs. Navitas kleding wil het motiveren om meer mensen naar buiten te laten gaan om bijvoorbeeld een sport te beoefenen of nieuw terrein te ontdekken. Mede daarom zijn de artikelen bij Navitas te koop voor een zeer schappelijke prijs die voor elke portemonnee wel beschikbaar zijn. Wanneer je al veel hebt geïnvesteerd in je hengel en accessoires om te kunnen vissen, dan kan het zijn dat je wat op de kosten wilt besparen als het gaat om de karper kleding. Dit hoef je niet te doen met de kleding van Navitas, die van een zo hoge kwaliteit is dat het jarenlang mee kan gaan, zelfs na deze vaak te hebben gewassen.
De hengelsport is al jaren geen activiteit meer waar alleen maar getrouwde mannen even van huis weggaan om in de nabijgelegen vijver een hengeltje uit te slaan. De huidige karpervisser is er in alle vormen en maten en op verschillende wijzen. Daarom is er voor iedere hengelsporter geschikte kledij bij Navitas beschikbaar.

Bedrijfsgegevens

Navitas
Tel: +44 (0)1245 230682

Producten

Kleding
Laarzen
Schoenen
Tassen

Navitas Kleding heren

Navitas heren kleding, nu de grootste groep karpervissers nog steeds man is, word er vooral heren nagedacht voor passende vis kleding. Je kunt je compleet inpakken in de juiste kleding, die past in wat voor condities je gaat karpervissen. Ben je als man van plan midden in de zomer een hengel uit te gooien, dan heeft Navitas lekker luchtige shirtjes waar je tijdens het vissen heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Ga je nu wanneer het regent of wanneer de R weer in de maand zit, dan heeft Navitas heren pakken die je over je hele lichaam kunt dragen. Deze pakken zijn bijvoorbeeld van fleece gemaakt en bieden warmte in de kou en houden wind tegen. Wil je als man nu alleen je bovenlichaam warm houden, dan zijn er ook genoeg hoodies die je kunt dragen tijdens je trip langs de oever. 

Ook voor de bescherming rondom je hoofd is gedacht. Navitas heren kleding heeft veel petten en mutsen die je kunt dragen tijdens het vissen. De petten zijn onder andere handig wanneer je gaat vissen tijdens een laaghangende zon en de mutsen daarentegen bieden warmte en comfort wanneer je met een thermoskannetje (die je bijpassend ook van dit merk kunt krijgen) in je tentje zit te wachten in hartje winter totdat je de lijn binnen kan halen.

Tegenover de hoofddeksels staat het schoeisel en zelfs hier is Navitas kleding mee bezig geweest. Ook hier komen tegenpolen elkaar tegen en biedt Navitas uitkomst. In een net en strak grasveldje kun je heerlijk met slippers rondlopen, terwijl je als je in een drassig en modderig gebied je hengel uitgooit je meer hebt aan hoge laarzen. Ook instapschoenen die tijdens elk seizoen gedragen kunnen worden zijn bij je heren outfit te bestellen.

navitas kleding heren

navitas kleding heren

Navitas kleding vrouwen

Steeds meer vrouwen beginnen het rustgevende of juist avontuurlijke karakter van de hengelsport te waarderen en gaan daarom steeds vaker ook langs de kant op jacht. Soms als aanhang, soms individueel. Om ook deze groep vissers te kunnen faciliteren heeft Navitas speciale vrouwenkleding op het gebied van hengelsport gecreëerd.

Van shirtjes tot hoodies en van joggingsbroeken tot mutsen. Vrouwen hoeven niet meer met de kleding van hun partner rond te lopen als ze willen vissen. De kleuren van deze kleding passen beter bij een vrouw en de vorming van de kleding zorgt ervoor dat de kleding beter zit. Als karpervisser ben je vaak uren weg en moet je wel comfortabel zitten. Als je dan kleding draagt die het net niet is, dan kan dit je visplezier verstoren. Verder zit er geen verschil met vrouwenkleding qua prijs of kwaliteit van de stof.

navitas kleding dames

navitas kleding dames

Navitas Kleding Kinderen

Naast dat er steeds meer vrouwen een vishengel uitgooien om naar karpers te vissen, zie je dat de liefde voor deze sport geen leeftijd kent. Veel kinderen beginnen al op jonge leeftijd interesse te tonen voor sportvissen en zullen daarom ook al vroeg willen beginnen met de hengelsport. Dit kan samen met jou als ouder of alleen als ze dat mogen. Sportvissen past zich niet aan op het gebied van leeftijd en daarom gelden voor kinderen dezelfde regels en handigheidjes als voor hun ouders. Je kind moet daarom ook geschikte kleding hebben om te vissen en aangezien je het beste met je kind voor hebt wil je deze de juiste kleding kunnen geven. Om ook de kleinste sportvissers bij te staan hun hobby uit te kunnen oefenen heeft Navitas ook kindermaten van de kleding, waaronder van de hoodies, broeken en shirts. Zo kan ook de nieuwste generatie vissers genieten van dit heerlijke tijdverdrijf zonder gestoord te worden door het weer.

navitas kleding kinderen

navitas kleding kinderen

Korting en Aanbiedingen

Navitas rekent zeer lage prijzen voor de kleding die ze aanbieden. Sommige kledingstukken zijn zelfs goedkoper dan de gewone variant die je in een willekeurige boetiek kunt kopen. Je zou kunnen denken dat zo’n bedrijf dan niet aan acties doet om de prijs nog meer te laten zakken, maar dit is toch wel het geval. Bij Navitas kleding zijn er vaak aanbiedingen om de goede kwaliteit producten nog beter beschikbaar voor je te stellen. Het gaat hier vaak om de laatste maten die er van het model te koop zijn, dus kan je kwalitatieve en gewilde kleding krijgen voor een prijsje van niets.
De aanbiedingen zijn op de webshop van Navitas kleding eenvoudig te herkennen. Allereerst is er onder de categorieën als dameskleding, bagage en schoenen ook een apart kopje van sale (Let op, dit staat in het Engels omdat het bedrijf Brits is). Hier staan alle huidig lopende acties die er bij Navitas zijn. Maar ook tijdens het scrollen in de andere categorieën is het vinden van aanbieding erg eenvoudig. Deze staan duidelijk aangegeven met een gele rechthoek waar SALE in staat, linksboven de foto van het product. Ook de aanbieding zelf is duidelijk aangegeven. Waar bij alle producten de prijs (in Engelse ponden) in zwart staat aangegeven, is er bij de aanbiedingen door deze prijs een streep getrokken en met dikgedrukte rode cijfers de nieuwe prijs aangegeven. Bij Navitas kun je goedkoop je (nieuwe) hengelsportkleding bestellen zodat je comfortabel kunt gaan vissen, zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale