Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Populaire Visspullen van Prologic 

Prologic fishing

Prologic is een merk met hengelsport artikelen voor de karpervisserij. Het bedrijf is oorspronkelijk gevestigd in het Verenigd Konikrijk, maar heeft zich tegenwoordig gevestigd in heel Europa. Overal waar fanatieke karpervissers zijn, daar wil Prologic ook zijn. En waar Porlogic is, daar vind je kwaliteit op het gebied van karperhengels, karper schepnetten, tassen,stoelen en alle andere karperspullen die je nodig hebt om goed te kunnen vissen naar de mooiste karpers.

prologic

In de hengelsport winkel

Prologic Fishing is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk. Hier kwamen enthousiaste vissers bijeen om medefanaten te kunnen voorzien van de beste artikelen die je nodig hebt tijdens het karpervissen en alles wat daar omheen komt kijken. Tegenwoordig vind je in bijna elk land in Europa wel een contactpunt van Prologic. Voornamelijk in voormalig Oostblok- of Joegoslavische landen als Bosnië-Herzegovina, Hongarije en Litouwen is Prologic erg actief, maar ook de landen meer aan de westelijke kust van het vaste land van dit continent hebben Prologic opgenomen in hun industrie. In Nederland is de vestiging van Prologic te vinden in Apeldoorn.

Naast de contactpunten is Prologic ook bij veel grotere en erkende hengelsport speciaalzaken te vinden in het assortiment. Als je naar de plaatselijke hengelsportwinkel bij jou in de buurt gaat en vraagt om Prologic, dan is de kans groot dat de medewerkers je eenvoudig naar het grote aanbod van dit merk kunnen leiden. Het is bijna onmogelijk om te tellen waar Prologic allemaal te verkrijgen is, en dan heb je het nog niet eens over andere landen.

De toegankelijkheid voor een wereldwijd publiek is ook te zien op de website van Prologic. Met meer dan 20 landen waar het merk zijn artikelen kan verkopen is het handig om zoveel mogelijk karpervissers te kunnen benaderen. Op de website kan je daarom de taal instellen naar een van de zes keuzemogelijkheden. Natuurlijk is de website te bezoeken in het Engels, maar je kan er ook terecht als je alleen kan lezen in het Frans, Duits, Pools, Tsjechisch en Hongaars. Dat het midden en oosten van Europa een belangrijke markt is, is hier op de website met de talen goed te merken.

De Karperspullen

Internationaal kunnen opereren vraagt om verschillende vaardigheden en kwaliteiten. Je moet als bedrijf echt iets te bieden hebben wat je niet bij de concurrentie kan vinden, deze producten moeten dan ook kwalitatief erg sterk zijn en bovenal is het handig als je veel unieke artikelen in je assortiment hebt. Prologic is niet per toeval zo groot geworden en kan er daarom wel van spreken dat het op grote schaal goede producten aflevert. Het assortiment wat onder deze merknaam valt is groot genoeg om je hele uitrusting mee te kunnen vormen. Van de meest essentiële producten tot artikelen die niet per se nodig zijn, maar wel goed van pas kunnen komen.

prologic karperspullen

prologic karperspullen

Bedrijfsgegevens

Prologic
Hoenderparkweg 8A
Apeldoorn
7335 GT
Nederland
Tel: +31 (0) 55-5345400

Producten

Kleding
Laarzen
Schoenen
Kleinmateriaal
Zonnebrillen
Tassen
Hengels
Molens
Tenten
Stoelen
Stretchers

De Prologic Karperhengels zijn van perfecte kwaliteit

Wat is een karpervisser zonder zijn karperhengel? Je kunt niet de grootste karpers uit het water vissen als je niets hebt waar je de karper in kan laten bijten en daarmee uit het water kan trekken. Prologic heeft daarom veel verschillende soorten karperhengels die passen bij iedere soort visser. Zo is de C.O.M. Raw Carp Rod een vernieuwde versie van een al beroemde hengel die menig vissershart sneller doet kloppen en is de Custom Black Carp Rod perfect voor de minimalist die van een strak design houdt. 

Prologic gaat met zijn tijd mee en herkent trends zo goed dat het er op in kan spelen. Zo viel het Prologic erg op dat de sportvisserij geen wereldje meer is waar alleen mannen onderdeel van zijn. Vrouwen zoeken ook steeds vaker de waterkant op en daarom heeft Prologic de Lotus hengel, die qua uitstraling en grip beter past bij de vrouwelijke doelgroep. Daarnaast herkent Prologic ook trends in de natuur. Zo is er aan gedacht dat karpers steeds meer in snelstromend water rondzwemmen en heeft daarom een hengel ontworpen die hier goed voor geschikt is, namelijk de Fast Water RS Carp Rod. Dankzij deze hengel is vissen in onrustig water geen probleem meer.

prologic karperhengels

prologic karperhengels

De Prologic Beetmelders hip en kwaliteit

Tegenwoordig is sportvissen een hele onderneming en kan je bijna niet meer zonder de nieuwste technieken om je karpers beter aan de haak te slaan. Hiervoor zijn beetmelders ontwikkeld en Prologic kon niet achterblijven door niet zelf ook beetmelders op de markt te brengen. Ook hier heeft Prologic weer een enorm aanbod aan verschillende producten voor verschillende doeleinden en soorten karpervissers. Van simpele enkele alarmen tot complete sets met meer dan alleen een sensor. Zo is de SNZ Bite Alarm set erg geavanceerd, maar toch goed te gebruiken door iedere visser. Je kunt deze alarmen instellen zoals jij dat wilt door de toon, het volume en hoe gevoelig de sensor moet zijn naar eigen keuze aan te passen. Ook het gebruik van knipperende lichten is naar eigen smaak wel of niet in te stellen. Daartegenover staan de beetmelders onder de noemer van K3 Bite Indicator. Deze beetmelders vallen door hun carbon omhulsel in felle kleuren goed op, waardoor je de kleinste beet nog kunt herkennen. 

Je moet er rekening mee houden dat je beetmelder niet al te zwaar is, zodat deze direct naar de bodem zakt, maar ook niet te licht, waardoor deze tijdens een stevige windvlaag zijn werk niet meer goed kan doen. Een goede oplossing hiervoor is de Wind Blade Bite Indicator, een beetmelder die vastzit aan een enorme slinger die het meer bestand maakt tegen oprukkende zijwind. Deze beetmelder is perfect voor wanneer je in het najaar in open gebieden wilt gaan vissen.

prologic beetmelders

prologic beetmelders

Een lekker Warmtepak van Prologic

Ben je van plan om buiten de zomermaanden te gaan vissen? In de tijd dat het weer erg onstuimig kan worden en het uit het niets erg koud kan zijn? Je moet tijdens deze karper sessies niet vergeten aan jezelf te denken. Karpervissen in de strenge kou, zonder bescherming of warmte is niet alleen slecht voor je gezondheid, maar het zorgt er ook voor dat je minder goed van je visavontuur kunt genieten en er misschien zelfs eerder mee stopt. Draag daarom altijd in het najaar, in natte gebieden of op momenten dat het weer snel om kan slaan goede karper kleding zoals een warmtepak die je warmte en comfort geeft, maar waar je ook lekker in kan karpervissen.

De warmtepakken van Prologic zijn speciaal ontworpen om beide aspecten te kunnen bedienen. Je bent altijd lekker warm ingepakt zonder last te hoeven hebben van het weer en de wind, maar de pakken zijn wel zo gevoerd dat je er nog steeds goed in kunt bewegen om wanneer je beet hebt de vis ook binnen te kunnen halen. De pakken kunnen je hele lichaam bedekken en bieden allemaal hetzelfde comfort en warmte. Daarnaast zijn alle warmtepakken in natuurlijke kleuren met of zonder camouflageprint, zodat het ontwerp geen vissen afschrikt op het moment dat je rustig zelf in het water staat. Eén met de natuur zijn was nog nooit zo letterlijk.

Prologic korting en actuele aanbiedingen

Prologic biedt een enorm assortiment aan voor ontelbaar veel verschillende karpervissers. Er is expres voor gekozen om de artikelen niet via de website te verkopen, omdat dit niet te overzien is met de aanvragen die er dan van over heel Europa naar gestuurd zouden worden. Voor vragen kan er bij de contactpagina wel een formulier ingevuld worden, die ook is afgesteld op waar je woont. Van Noorwegen tot Kroatië en van Andorra tot en met Roemenië hebben hun eigen contactformulier. Sommige landen hebben dit niet en moeten gebruik maken van het formulier voor “andere landen”, zoals Nederland.

Doordat het niet te overzien is om via de website individuele verkopen te doen zijn er hier geen prijzen te zien en daarmee dus ook geen aanbiedingen. Om een leuke actie op Prologic artikelen te kunnen krijgen moet je je vaste verkooppunt in de gaten houden. Wanneer deze de producten goedkoper verkoopt kan je je slag slaan. Let er hierbij op dat de concurrent soms goedkoper kan zijn en dat je dus verschillende winkels in de gaten moet houden. De producten van Prologic worden al voor een prijs verkocht die past bij de kwaliteit, maar het is altijd handig deze acties in de gaten te houden, zodat je jouw geliefde artikel meteen in huis kan nemen en kan gebruiken om de volgende dag weer ontspannen te gaan karpervissen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale