Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

RidgeMonkey revolutionair in de wereld van het karpervissen 

RidgeMonkey is in zeer korte tijd uitgegroeid van alternatief en innovatief idee tot een van de grootste spelers op het gebied van uitrustingen om te gaan vissen naar karpers. Het bedrijf heeft  binnen no-time zijn stempel gedrukt op de huidige sportvisserij en laat zien dat er veel op het gebied van de hengelsport kon veranderen.

RidgeMonkey


Een revolutie willen starten

Bij RidgeMonkey houdt men de evolutietheorie van Charles Darwin in het achterhoofd. Darwin gebruikte primaten om zijn leer over het aanpassen aan de tijd en omgeving te versterken, en zo is de inspiratie voor de naam RidgeMonkey ook ontstaan. Het team achter dit in begin 2014 in het Verenigd Koninkrijk opgezette bedrijf in de sportvisserij bestaat uit gelijkgestemde sportvissers die de markt van de hengelsportartikelen op wilde stormen met maar één doel: een groot verschil maken met nieuwe producten in de sportvisserij. Deze visie is goed gelukt, want het bedrijf is uitgegroeid van slechts speculeren tot een gigantisch imperium waar je als hobby- of professioneel sportvisser terecht kan voor belangrijke benodigdheden tijdens het zitten langs de oever. 

De producten die door RidgeMonkey worden ontwikkeld, gaan eerst door een strenge keuring heen en komen pas op de markt te liggen als het team voor de volle honderd procent achter het product staat. In dit stadium maakt het niet uit of ze bij RidgeMonkey nu een volledig nieuw product op de markt willen brengen of slechts een verbetering van een bestaand product. Elk artikel dat onderdeel moet worden van de noemer van RidgeMonkey ondergaat dezelfde zware beoordeling. Alleen op deze manier kan het team met zekerheid zeggen dat ze achter hun product staan en dat het de kwaliteit heeft die je ervan zou kunnen verwachten. 

Bij RidgeMonkey focussen ze heel erg op dat je als klant met een goed gevoel gebruik kan maken van hun producten en doen ze er alles aan om wanneer het blijkt dat je toch niet helemaal tevreden kan zijn met je product, er een passende oplossing gezocht wordt. Het team luistert dan ook graag naar je als er iets is waardoor je niet helemaal tevreden bent over je producten en gaat dan kijken hoe ze er alsnog voor kunnen zorgen dat je dat weer wel kan zijn. Door de klant centraal te zetten kunnen de mensen achter RidgeMonkey hun innovatieve ideeën aanpassen aan wat de klant wilt en zo nog beter worden in het ontwikkelen van passende en originele producten waar je ook iets als sportvisser aan hebt. Het team verbetert niet alleen de ideeën die zij zelf hebben, maar gebruikt de input van klanten ook om weer verder te kunnen groeien.

De producten van RidgeMonkey

Of je nu een beginnende visser of juist een oude rot in het vak bent, bij RidgeMonkey kan je voor zo goed als alles terecht wat komt kijken bij een succesvolle dag vissen naar karpers. Van de primaire benodigdheden als lijnen tot extra accessoires en van passende kleding tot de spullen om te kunnen koken, de kans dat RidgeMonkey er een assortiment voor heeft is vrij groot. Binnen de artikelen die RidgeMonkey levert is er een onderscheid gemaakt in specifieke categorieën. Deze categorieën zijn hoofdlijnen, accessoires, stroom, aasaccessoires, emmers, koken, kleding en bagage. Als je alle soorten producten die er onder het merk RidgeMonkey verkocht kunnen worden onder elkaar zet, krijg je het volgende lijstje: Handdoeken, nachtlampen, zonnebrillen,  powerbanks, adapters, hoofdlijnen, petjes, broeken, emmers, jassen, hoodies en nog veel meer. 

Producten Ridgemonkey

De producten van RidgeMonkey

Bedrijfsgegevens

S&G Trading
PO Box 66
Liverpool
L24 9QA
Ba8 0TF
Tel: 0151 486 7070

Producten

Handdoeken
Nachtlampen
Zonnebrillen
Emmers
Powerbanks
Adapters

RidgeMonkey Vault C-Smart Powerbanks

Een van de meest noemenswaardige innovatieve producten die RidgeMonkey levert is de powerbank. RidgeMonkey gaat met zijn tijd mee en als er één ding is dat wel duidelijk is, is dat in deze tijd, ongeacht waar je bent of waar je interesses liggen, je baat hebt bij stroom die je overal mee naartoe kan nemen. RidgeMonkey heeft daarom een eigen powerbank op de markt gebracht, die voor meer bruikbaar is dan alleen om je telefoon mee op te laden. De powerbank is geschikt voor zowel oudere apparaten als het nieuwste van het nieuwste in de elektronische wereld en kan wel tot vier apparaten tegelijk van stroom voorzien. 

De voorganger RidgeMonkey Vault Dual Voltage Powerpack is een powerbank die al met groot succes bekroond is, en de Vault C-Smart Powerbank is hier de logisch opvolger van. De Vault Dual Voltage Powerbank was een oudere versie waar de nieuwste apparaten niet op aangesloten konden worden, plus dat er maar plaats was voor twee apparaten tegelijk. Dat is nog steeds erg goed, maar als nu de Vault C-Smart Powerbank beschikt over dubbel zoveel uitgangen, dan lijkt het net weinig. Daarnaast heeft de Vault C-Smart Powerbank een poort voor usb-c kabels, het nieuwste formaat usb-kabels dat gebruikt wordt door de grootste fabrikanten als Samsung, Microsoft, Apple en Google. Deze kabel lijkt de toekomst te worden van de elektronische wereld en daarom heeft RidgeMonkey zijn powerbank hiervoor bruikbaar gemaakt. 

De powerbank van RidgeMonkey kan tot negen keer zo snel opladen als reguliere powerbanks en dit terwijl de powerbank zelf binnen een paar uurtjes helemaal vol is geladen. Het product is een van de krachtigste apparaten die er is, terwijl het formaat zo klein is dat je het in je jaszak kan stoppen. Er zijn twee verschillende varianten op deze powerbank, variërend in grootte, gewicht en laadkracht, en beide powerbanks zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen.

RidgeMonkey toasters

Je zal bij een merk op het gebied van hengelsport wellicht niet zo snel aan een broodrooster denken, maar dat doen ze bij RidgeMonkey dan weer wel. Hier dachten ze eraan dat als je langs de kant aan het vissen je, je natuurlijk trek kan krijgen. En wanneer je dan zin hebt in iets warms ga je niet even snel naar de snackbar om wellicht de vangst van je leven te missen. RidgeMonkey weet hoe belangrijk een goede maaltijd is en heeft daarom niet één maar twee verschillende toasters.

De eerste is de Connect Compact Sandwich Toaster. Deze vernieuwde broodrooster heeft een uniek afneembaar scharniersysteem waardoor de pannetjes die erin zitten afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Eigenlijk is de naam ‘broodrooster’ verkeerd gekozen, want je kunt er veel meer mee. Zo maak je er eenvoudig snacks mee en zelfs volledige maaltijdjes. Deze toaster is in een standaard- en een extra groot formaat beschikbaar.

De tweede toaster is de Sandwich Toaster Utensil Set, een wat meer geavanceerde variant om langs de kant een warme maaltijd te kunnen nuttigen. Deze toaster is geschikt voor iedere soort eter, van iemand die al blij wordt van een gebakken eitje tot iemand die liever een volledig Engels ontbijt of bijvoorbeeld curry wilt eten. Voor uitgebreid koken is er aan gedacht dat je dit niet met alleen een eetvork kunt bereiden, waardoor er ook kookspullen als een spatel en sauslepel bij het apparaat zitten. Ook de Sandwich Toaster Utensil Set is verkrijgbaar in een standaard- en extra grote versie, afhankelijk van hoe grote eter je bent tijdens het vissen.

RidgeMonkey kortingen

Het is lastig om in één oogopslag te zien of er aanbiedingen zijn waar de producten van RidgeMonkey goedkoper zijn dan ze al zijn door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Er is geen apart kopje onder de productpagina’s waar de naam ‘sale’ of ‘discount’ pronkt op de officiële website en ook tussen de productenlijst springt er geen aparte aanbiedingsknop tussenuit. Het zou kunnen dat op het moment er geen aanbiedingen zijn bij RidgeMonkey, maar dit is niet met zekerheid te zeggen. Op de website is er wel een aparte pagina met het laatste nieuws op het gebied van innovaties binnen RidgeMonkey, de kans is dus aanwezig dat als er een algehele actie is, dat deze hierop te vinden is. Dit is alleen wel slechts een mogelijk scenario en dus niet met zekerheid te zeggen.

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale