Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Rix Hengelsport en Outdoor

Rix Hengelsport en Outdoor is een unieke winkel in zijn soort. Bij de winkel van Rix is er gedacht aan alle takken binnen de hengelsport en wordt er gedacht aan net dat extra stukje beleving.

Rix Hengelsport

De winkel

Rix Hengelsport en Outdoor is in de sportvisserij een bekende naam. De onderneming is een allround winkel op het gebied van de hengelsport en biedt aan zowel hobby- als professionele sportvissers passende artikelen om je sport te kunnen beoefenen. De onderneming is al meer dan dertig jaar ervaren in de sportvisserij en sindsdien een begrip in de wijde omgeving. Het winkelpand is gevestigd in Hardenberg, een stad in de provincie Overijssel die ligt aan de rivier de Veght. De winkel telt een oppervlakte van 650 vierkante meter. 

Onder Rix Hengelsport en Outdoor valt onder andere de webshop van Preston Fishing. Ook dit bedrijf is gericht op de verschillende vormen van de sportvisserij en biedt producten aan die het voor alle soorten vissers eenvoudiger maakt om hun sport uit te kunnen oefenen. Dit bedrijf is opgestart in het jaar 2007. Daarnaast vallen er nog een aantal ondernemingen onder de noemer van Rix Hengelsport en Outdoor. De eerste is warmtekleding.nl, die is gespecialiseerd in verwarmende kledij zoals sokken en jassen, voor als je bijvoorbeeld een ijskoude berg met eeuwige sneeuw wilt gaan beklimmen. Daarnaast heeft Rix Hengelsport en Outdoor zijn eigen onderneming op het gebied van visvoer en –aas. Deze webwinkel staat bekend onder de naam Boiliemeister. Als laatste komt Geoff Anderson om de hoek kijken bij de grote noemer van Rix. Geoff Anderson is een merk op het gebied van outdoor kleding, die is bedoeld voor alle soorten activiteiten in de wildernis. Van waadpakken voor bij het vissen en verwarmende kledij bij bergbeklimmingen tot beschermende kleding in overige activiteiten.

Winkel Rix Hengelsport

De winkel van Rix Hengelsport

Openingstijden Rix Hengelsport en Outdoor

Je bent van harte welkom bij de fysieke winkel. De winkel is gevestigd op de Bruchterweg 37A, postcode 7772 BG in Hardenberg. Mocht je van plan zijn af te reizen naar de winkel om je nieuwe hengelsportartikelen te gaan kopen, houd dan rekening met de volgende openingstijden: Maandag Gesloten, Dinsdag tot en met Zaterdag 10:00 tot 17:00 behalve Donderdag, Donderdag 10:00 tot 20:00, Zondag Gesloten.

Bedrijfsgegevens

Rix Hengelsport en Outdoor
Bruchterweg 73A
7772 BG Hardenberg
Tel. 0523 682 740
KVK 05075642
https://www.rixhengelsport.nl/
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 17:00
Woensdag: 10:00 17:00
Donderdag: 10:00 20:00
Vrijdag: 10:00 17:00
Zaterdag: 10:00 1:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Witvissen

De andere bedrijven die onder de noemer van Rix Hengelsport en Outdoor vallen hebben geen eigen fysieke winkel. De producten van Preston Fishing, warmtekleding.nl, Boiliemeister en Geoff Anderson zijn vooral alleen te vinden op hun eigen webshops. Het kan zo zijn dat enkele producten van de nevenbedrijven van Rix Hengelsport en Outdoor ook verkrijgbaar zijn in de fysieke winkel in Hardenberg, maar je moet hier niet vanuit gaan.

Merken bij Rix Hengelsport en outdoor

Rix Hengelsport en Outdoor Webshop

Naast de winkel in de Overijsselse plaats, werkt Rix Hengelsport en Outdoor ook met een goedwerkende webshop. Op deze manier kan je de service die Rix Hengelsport en Outdoor biedt in de winkel ook thuis op de bank ervaren. Op de webshop zijn alle producten onderverdeeld in de soorten visserij waarvoor ze bedoeld zijn. Deze onderverdeling vind je terug in de taakbalk aan de bovenkant van de pagina. Rix Hengelsport en Outdoor houdt zich bezig in de visserij naar witvis en karper, en heeft daarnaast ook aparte webpagina’s voor specimen en voer. Wanneer je op een van deze categorieën klikt, dan kom je op een pagina waar alles nogmaals is onderverdeeld, dit keer in wat voor soort producten je zoekt. Bij witvis is er bijvoorbeeld een onderverdeling in nieuwe producten, vaste stokken, top sets, kup kits, feeder toppen, werphengels, zitkisten, molens, zitkistonderdelen, transport, accessoires voor je zitkist, hengelsteunen, algemene accessoires, dobbers, elastiek en toebehoren, haken, nylon en boekjes, kleding, leef- en schepnetten, lood, method en feeder, visparaplu’s, tassen en foudralen en accessoires voor je zitkist in box.

Visvijver De Poele

Als ondernemer die met hart en nieren achter zijn producten staat, is het van belang dat de producten die er bij de winkel gekocht worden ook goed uitgeprobeerd kunnen worden en na aankoop zo snel mogelijk gebruikt kunnen worden voor waarvoor ze dienen. Dit is in de hengelsport niet anders en zeker ook niet bij Rix Hengelsport en Outdoor. Er is alleen één dingetje waarin Rix Hengelsport en Outdoor ook echt ver boven de andere speciaalzaken op het gebied van de sportvisserij uitsteekt, de hengelsportwinkel heeft namelijk zijn eigen visvijver.

Vlakbij het winkelpand ligt visvijver De Poele. Deze vijver is onderdeel van Rix Hengelsport en Outdoor/ Preston Fishing, waar je als tevreden klant al aan de slag kan gaan met de gekochte producten. In de vijver zwemmen kleine karpers waar je goed op kan gaan vissen. 

Voor het betreden van de vijver heb je een dagvergunning nodig. Deze is te koop bij Rix Hengelsport en Outdoor of via de webshop van Preston Fishing. In de vijver mag alleen gevist worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Voor de overige regels kan je een kijkje nemen op de website.

Naast dat je er zelf mag vissen, worden er zo nu en dan demonstraties gehouden vanuit de mensen van Preston Innovations. Op zo’n dag komen ervaren vissers vanuit Preston naar de vijver om vragen te beantwoorden en workshops te geven op het gebied van karper visserij.

Sale

Zowel per hoofdcategorie als op de homepagina is er een duidelijke aparte sectie te zien onder de noemer “Sale”. Onder deze noemer vallen de aanbiedingen en kortingen die er bij Rox Hengelsport en Outdoor worden gegeven op de producten die er worden verkocht. Per afgeprijsd artikel is er te zien wat de oude prijs was, welke prijs het nu is (dit staat in grote rode cijfers geschreven naast de kleine doorgestreepte oude prijs) en in welke categorieën het product hoort.

Kortingscodes

Ontvang kortingscodes van Rix Hengelsport en Outdoor door middel van het invoeren van je naam en email adres op de website van rix hengelsport. Je ontvangt dan de kortingscodes in je mailbox zodat je kan profiteren van korting. De Facebookpagina staat vol met actuele aanbiedingen en daarom een aanrader om te gaan volgen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale