Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Eurotackle, hengelsport speciaalzaak

Eurotackle is een speciaalzaak in de sportvisserij die al jarenlang een begrip is in de omgeving. De zaken bij Eurotackle zijn met de jaren al zo goed gegaan, dat er steeds grote en ingrijpende veranderingen hebben kunnen plaatsvinden.

Eurotackle

De geschiedenis van Eurotackle

De winkel die tegenwoordig bekend staat als Eurotackle, was vroeger een zaak die niet speciaal gefocust was op de hengelsport. Oprichter van de onderneming Rick Engbers opende zijn zaak in 1988. In deze tijd was hij niet speciaal actief in de sportvisserij. De winkel had al een hengelsportafdeling, maar was voor de rest een winkel in dierbenodigdheden. Deze winkel was gevestigd in Venlo in het noorden van Limburg. 

De specialisatie in de hengelsport kwam pas tien jaar na de opening van de winkel. De broer van Rick Engbers, Lars Engbers, kwam toen ook werken bij de winkel en werd mede-eigenaar. In die tijd werd besloten dat de winkel zich ging richten op de sportvisserij en werd de naam van Eurotackle in het leven geroepen. Deze beslissing was een goede zet, omdat door het grote succes van de onderneming de winkel in oppervlakte werd uitgebreid naar 300 vierkante meter in het jaar 2004. Drie jaar later breidde Eurotackle nog een keer uit, dit keer niet in winkeloppervlak maar in kwantiteit. Sinds 2007 kan je ook in Roermond, tevens in Limburg, de winkel van Eurotackle bezoeken.

Hierna is Eurotackle steeds meer meegegaan met de nieuwe generatie, in meerdere opzichten. Sinds 1 juli 2014 werkt zoon Sem ook in de winkel van vader en oom Engbers. Daarnaast richt Eurotackle zich steeds meer op online en heeft niet alleen een webshop, maar de originele winkel is ook puur gericht geworden op de online verkopen. De winkel in Venlo is in april 2019 verhuisd naar Belfeld, een klein dorpje in de gemeente Venlo. Deze staat nu volledig in dienst voor de online verkoop en zal daarom niet meer fungeren als winkel waar je naar binnen kan lopen en je nieuwe artikelen kan kopen. De winkel in Roermond is nog wel open als winkel en biedt nog steeds dezelfde producten, kwaliteit en service als voorheen.

De openingstijden 

Eurotackle is nog steeds bereikbaar en te bezoeken voor jou als sportvisser. De winkel in de gemeente Venlo is niet meer open voor klanten, maar wel nog steeds bereikbaar via de mail en telefoon. Je kan in contact komen met het personeel van Eurotackle.nl, zoals de vestiging in de gemeente Venlo heet sinds het volledig op online is overgegaan, via het nummer 077-3542128. Het personeel staat voor je klaar van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 5 uur. Op zondag is de vestiging op de Pannenberg 12A, 5951 DM in Belfeld (Venlo) gesloten.

De fysieke winkel van Eurotackle in Roermond is wel te bezoeken als klant. Deze winkel is sinds de oprichting in 2007 te vinden in de Raadhuisstraat 24A, postcode 6042 JL in de Limburgse plaats. De openingstijden van de fysieke winkel verschillen met de tijden dat je de online winkel in Venlo kan bereiken, behalve dat zij hier ook op zondag dicht zijn. De openingstijden van de winkel in Roermond zijn als volgt:

Bedrijfsgegevens

Eurotackle
Raadhuisstraat 24 A
6042 JL Roermond
Tel. +31(0)475 568640
KVK 12025613
https://www.eurotackle.nl/
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 09:00 18:00
Woensdag: 09:00 18:00
Donderdag: 09:00 18:00
Vrijdag: 09:00 18:00
Zaterdag: 09:00 16:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Tijdens nationale feestdagen kunnen de openingstijden van Eurotackle afwijken van de normale tijden. Zo is de winkel op Eerste en Tweede Kerstdag gesloten, maar blijft de winkel op 28, 29 en 31 december open voor de verkoop van vuurwerk voor tijdens Oud en Nieuw. Voor andere feestdagen is het handig contact op te nemen met de winkel in Roermond, die een ander telefoonnummer hanteert dan Eurotackle.nl in Venlo.

alle merken voor de hengelsport

De webshop 

Eurotackle heeft een groot deel van de verkoop gelegd op het online gedeelte. Dit betekent dat je op de webshop van Eurotackle hengelsportartikelen kan kopen die dezelfde dag nog door de winkel aangeboden worden aan de pakketbezorgers. Afhankelijk van op welke dag je besteld en naar welk land je het pakket wil laten verschepen, kan het zo zijn dat je je spullen al de volgende dag in huis hebt, als je maar voor vier uur ’s middags besteld. Plaats je een bestelling om te mogen ontvangen in Nederland, België of Duitsland, dan zijn de verzendkosten gratis als je boven de 75 euro tegelijk heb besteld. Bestel je op een doordeweekse dag, dan komen je artikelen de volgende dag nog in huis. Bestel je voor vier uur in het weekend, dan moet je wachten tot dinsdag.

Op de website van Eurotackle staan alle artikelen netjes op volgorde van waarvoor ze dienen. Bij Eurotackle wordt er onderscheid gemaakt tussen nieuwe producten, karper, roofvis, witvis, forel, meerval, zeevis en kleding. Als je klikt op een van deze categorieën, kom je eerst nog terecht op een pagina waar je nog verder kan filteren op wat voor soort producten je zoekt, zoals dobbers, haken en hengels bij de visspecialisaties en broeken, handschoenen en regenpakken bij de kleding. Daarnaast kan je ook zoeken op het merk waarvan je de producten wilt kopen en is er een aparte kop voor producten in de aanbieding en cadeaubonnen.

Kortingen Eurotackle 

Eurotackle heeft geregeld kortingen zo is er bijvoorbeeld een aparte Sale pagina op de website waar alle aanbiedingen makkelijk te vinden zijn.  Als je op de link Sale klik dan kan je kiezen uit verschillende rubrieken namelijk Karper Sale, Molens Sale, Roofvis Sale en Witvis Sale. Zo wordt het shoppen een stukje makkelijker en kan je gericht zoeken naar de producten die je op dat moment nodig hebt. 

Kortingen Eurotackle

Kortingen bij Eurotackle

Kortingscodes

Wil je graag kortingscodes ontvangen van Eurotackle vul dan even je naam en emailadres in op de website van eurotackle. Eurotackle heeft ook een Facebookpagina waar de aanbiedingen worden vermeld dus als je deze volgt dan mis je geen enkele actie meer. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale