Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Amsterdam


Hengelsport Amsterdam is erg populair want je kan hier prima vissen in bijvoorbeeld de grachten. In Amsterdam kan je vissen op snoek, snoekbaars, witvis en karper. Wie denkt dat er alleen maar wegroestende fietsen in de grachten van Amsterdam liggen heeft het mis want je kan hier perfect vissen het zit vol met allerlei soorten vis. Je zult zien dat als je aan het vissen bent in Amsterdam je genoeg aanspraak krijgt van bewoners of toeristen en dat ze de vraag stellen zit hier ook vis dacht dat er alleen fietsen in de gracht lagen. Als je in Amsterdam gaat vissen heb je vaak ook een fantastisch uitzicht. Waar je wel even op moet letten is het langs varen van bootjes dit is natuurlijk hartstikke gezellig maar is wel even oppassen dat ze niet door je lijn heen varen. Karpervissen en roofvissen wordt toch wel het meeste gedaan. In de meeste gevallen heb je voor de hengelsport in Amsterdam alleen een vispas nodig maar soms heb je van de gemeente Amsterdam een vergunning nodig. Op Visplanner kan je zien of je ook een gemeente vergunning nodig hebt. In Amsterdam gelden er wel andere hengelsport regels voor het nachtvissen en het vissen met een derde hengel en dit alles kan je ook nakijken op Visplanner. Hengelsport Amsterdam is een super leuke stad om je hengels mee naar toe te nemen en lekker te gaan vissen. Ook als je in Amsterdam op vakantie bent kan je zeker eens gaan karpervissen, snoeken of witvissen. 

hengelsport amsterdam


Karpervissen Amsterdam

Karpervissen in Amsterdam kan zeker de moeite waard zijn want in bijna alle grachten zwemmen wel karpers. Het gewicht van de karpers die er zwemmen ligt tussen de 15 en 35 pond. Er zijn er zelfs al gevangen die meer dan 40 pond wegen. In Amsterdan kan je karpervissen in de grachten, op de Amstel en het IJ. Ook in de omliggende gemeenten zijn heel veel wateren te vinden om te karpervissen. Als je een karpervisser bent en je bent in de buurt van Amsterdam of je bent er misschien wel op vakantie dan zal ik zeker eens een hengeltje uitgooien in de grachten. Karpervissen in Amsterdam is een onvergetelijke ervaring. Je kan er vanaf de kade vissen maar ook vissen vanuit de boot behoort tot de opties. Vooral in de Amstel zijn grote exemplaren karpers gevangen. Maak eens een babbeltje met de lokale karpervisser of loop even een hengelsportwinkel binnen om navraag te doen waar je het beste karpers kan vangen.

karpervissen amsterdam

karpervissen Amsterdam

Hengelsport Winkel Amsterdam

In Amsterdam vind je een aantal hengelsportwinkels maar de bekendste is toch wel de winkel de Piet Vogel Hengelsport winkel. Binnen de hengelsport is Piet Vogel een zeer bekende naam. Ook hengelsport Willem is een hengelsportwinkel in Amsterdam. Voor al je hengelsportartikelen kan je dus prima terecht in Amsterdam. Zo is er nog een hengelsportwinkel in Amsterdam genaamd Rien de Wolf. Voor alle type hengelsport zoals karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevisen kan je bij deze winkels terecht.  Ben je van plan te gaan sportvissen? In de hengelsport winkel in Amsterdan kun je alle hengelspullen en karperspullen kopen die je zoekt. Van haken tot kleding en van stoelen tot een rodpod, je vind het allemaal in het assortiment.  Naast goedkope visspullen vind je bij hengelsport Amsterdam ook exclusieve en kwaliteits hengelsport merken zoals Avid Carp, Strategy, Korda en Sonik. Er zijn visspullen te koop voor de wedstrijdvisser maar ook voor de jeugd en de beginnende visser.  Als je net begonnen bent met vissen kan je hier ook alle informatie krijgen die je nodig hebt. Hengelsport winkel Amsterdam helpt je graag met al je vragen. 

hengelsport-winkel-amsterdam

hengelsport winkel Amsterdam

Hengelsportvereniging Amsterdam

De hengelsportvereniging die gevestigd is in Amsterdam heet de Amsterdamse Hengelsport Vereniging (afgekort AHV) Bij deze vereniging kunnen ze je alles vertellen over de vele viswateren in Amsterdam en welke visvergunningen er nodig zijn. Amsterdam kent vele viswateren zoals sloten, sierwateren, grachten, kanalen, plassen en meren en voor alle informatie omtrent deze wateren ben je bij de AHV aan het juiste adres. De Amsterdamse Hengelsport Vereniging is opgericht in 1906 en telt ongeveer 12000 leden. Ze dragen de zorg voor het beheer van het visbestand. De visvereniging bied uitstekende mogelijkheden voor zowel de karpervisser, de snoekbaarsvisser, de vliegvisser of gewoon een visser die voor zijn rust komt. De AHV is sinds 2007 lid van Sportvisserij Midwest Nederland en tevens van de landelijke federatie Sportvisserij Nederland. Dankzij dit lidmaatschap is het voor leden ook mogelijk om buiten de eigen regio op zeer veel wateren te kunnen vissen.

hengelsport vereniging amsterdam

hengelsport vereniging amsterdam

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale