Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Den Haag 


Hengelsport Den Haag staat bij de jeugd bovenaan onder de hobby's in de Den Haag word erg veel gevist. In Den Haag word gevist op roofvis zoals snoek en baars op witvis zoals voorn en karper en natuurlijk op Zee. Het visbestand is uitermate goed in Den Haag ook in de nabije meren en in natuurlijk in de zee is het goed vissen. Het aantal visvijvers, kanalen en andere viswateren is erg groot, in alle woonwijken in Den haag is wel een leuk watertje te vinden om een hengel uit te gooien. Het meest populair in Den Haag is toch wel het karpervissen en natuurlijk het zeevissen. In de meeste viswateren mag je met een normale vispas een lekker vissen, soms heb je ook een extra vergunning of visbewijs van de gemeente Den Haag nodig, voor het vissen in de zee heb je geen vergunning nodig. Als je wilt weten of je buiten de gebruikelijke vispas nog een gemeente Den Haag vergunning nodig hebt kijk dan eens op de handige visplanner. Ook zijn er soms andere hengelsport regels voor het vissen in de nacht en het vissen met een meer dan 2 hengels in Den Haag ook dit wordt daar goed uitgelegd. Hengelsport Den Haag is een super leuke stad om je hengelspullen eens goed uit te proberen. Ga je op vakantie naar Den Haag dan kan je zeker je hengels mee nemen om een visje te vangen. Of je nu gaat karpervissen, zeevissen, snoeken of gaat vissen met de vaste stok alles is hier mogelijk.

hengelsport den haag


Karpervissen Den Haag

Karpervissen in Den Haag is niet voor niks in alle slootjes is wel een leuke karper te vinden. De meeste karpers in den haag wegen rond de 20 pond. Ook ruim boven de 32 pond zijn ze wel te vangen in de nabij visvijvers zijn al een aantal dikke karpers van 42 pond plus gevangen. Je kan in Den Haag karpervissen in de slootjes en visvijvers in Madestein, Loosduinen, Wateringse veld, Haagse Houd, Maria Hoeve en Scheveningen. Ook in de gemeenten waar Den Haag aan grenst zoals Rijswijk, Voorburg, en Wassenaar zijn goede wateren om te karpervissen. Ook Ypenburg wat naast Nootdorp ligt zijn perfecte stekken voor het karpervissen. Ben je een karpervisser en ga je op zomer vakantie in de buurt van Den haag dan zal ik zeker een keer in de diverse wateren op karper gaan vissen. Vraag ook eens aan lokale karpervissers of in de hengelsportwinkels waar je op dit momenteel goed karper kan vangen. In Den Haag heb je ook lage veld dit is een zeer mooi karper water midden in een nieuwe woonwijk. 

Karpervissen Den haag

Karpervissen Den haag

Hengelsport Winkel Den Haag

In Den Haag zijn er veel verschillende hengelsport winkels actief geweest. De bekendste winkel is toch wel Paddy Hengelsport die al vele jaren in Den Haag vertoeft. Er zijn ook veel hengelsport winkels in Den Haag gesloten. Deze hengelsport winkels zijn op dit moment actief in Den Haag Camp Carp, Nico's, de Sportvisser en Rtv hengelsport, Bij deze hengelsport winkels kan je terecht voor alle visserijen in de hengelsport zoals karpervissen, vissen op roofvis, vaste stok vissen en zeevissen. De hengelsport winkel in Den Haag word in de volksmond ook wel viswinkel genoemd maar je kan hier natuurlijk geen kibbeling kopen. Ben je van plan te sportvissen? Bij de hengelsport winkel in Den Haag kun je alle hengelspullen en karperspullen kopen die je maar kan bedenken! Van molens tot hengels en van aas tot een schepnet, het zit in het hengelsport assortiment! Daar naast heeft de hengelsport winkel in Den Haag naast goedkope visspullen, ook exclusieve en kwaliteits hengelsport merken zoals Fox, Nash, Jrc en Proline. Er zijn visspullen voor de jeugd en voor de wedstrijdvisser of recreatie visser! Ben je net begonnen met vissen en weet je niet goed welke visspullen je waar voor moet gebruiken? Dat maakt niks uit! Hengelsport winkel Den Haag heeft alle vis kennis om jouw een vis laten vangen!

hengelsport winkel Den Haag

hengelsport winkel Den Haag

Hengelsportvereniging Den Haag

De hengelsportvereniging in Den Haag is de GHV oftewel de Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart. Hier kan je alle informatie verkrijgen over visvergunning en viswateren rond Den Haag. Ook voor alle informatie over het vissen in Den Haag kan je hier terecht. De Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart was voorheen ‘s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV), is een hengelsportvereniging met 15.000 leden.
De hengelsportvereniging is opgericht in 1908 en gevestigd in de plaats Den Haag. Door lid te worden van de hengelsportvereniging krijg je toegang tot heel veel eigen viswater in grote delen van Zuid-Holland en het aangrenzende Utrecht. Er is een afdeling die vanuit Den Haag (afd. GHV Den Haag) werkt, maar binnen de vereniging ook nog eens twee actieve afdelingen in Gouda dit is de afdeling Viswaterpachting en Stolwijk afdelding mooi weer vissers. Er is geen hengelsportvereniging in heel Nederland en Belgie die zoveel vis overeenkomsten heeft afgesloten met de boeren in het poldergebied.

hengelsportvereniging Den Haag

hengelsportvereniging Den Haag

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale