Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Dordrecht 


Hengelsport is in Dordrecht zeer populair ook onder de jeugd wordt er veel aan de Dordtse singels gevist. In Dordrecht kan je vissen op roofvis, witvis en zeker ook op karper. Het visbestand is zeer goed te noemen ook in de omliggende rivieren en meren is het goed vissen op karper, snoek, snoekbaars en witvis ( voorn, brasem, bliek). Het aantal vijvers en singels is erg groot, in alle wijken in Dordrecht is wel een visvijver te vinden. Het meest populair is toch wel het karpervissen en roofvissen. In de meeste wateren mag je met een vispas een hengeltje uitgooien, soms heb je ook een vergunning van de gemeente Dordrecht nodig. Wil je weten of je buiten de vispas nog een gemeente vergunning nodig hebt kijk dan op de visplanner. Ook zijn er andere hengelsport regels voor het nachtvissen en het vissen met een derde hengel in Dordrecht ook dit wordt daar uitgelegd. Hengelsport Dordrecht is een buitengewoon leuke gemeente om je hengels mee naar toe te nemen. Ook als je op visvakantie bent kan je in Dordrecht zeker een visje vangen of het nu gaat om karper. snoek, baar of snoekbaars.

hengelsport dordrecht


Karpervissen Dordrecht

Karpervissen in Dordrecht is zeker het proberen waard in alle vijvers is wel een karper te vinden. De meeste karpers wegen tussen de 10 en 30 pond. Ook boven de 30 pond zijn ze zeker te vangen in de omliggende rivieren zijn al een aantal karpers van 40 plus gevangen. Je kan in Dordrecht karpervissen in de vijvers in Sterrenburg, Dubbeldam, Vogelbuurt, Crabbehof, Wielwijk en Krispijn. Ook in de rivieren waar Dordrecht aan grenst zoals de nieuwe Merwede, Dordtsche kil, en de Oude maas zijn goede wateren om te karpervissen. Ook het Wantij wat de maas en de merwede verbind is een uitstekende stek voor karper. Ben je een karpervisser en ga je op vakantie in de buurt van Dordrecht dan raad ik je zeker aan een keer in Dordrecht op karper te vissen. Vraag eens aan de lokale visser of in een hengelsport winkel waar je op dit moment het beste karper kan vangen. In Dordrecht heb je ook de viersprong dit is een zeer mooi karper water midden in de natuur. Ga je hier karpervissen let dan wel op hier gelden weer hele andere regels met betrekking tot vergunningen. In het jaar 2018 en 2019 is er een karper uitzetting in Dordrecht geweest, er zijn toen een groot aantal karpers in diverse vijvers uitgezet. 

Karpervissen Dordrecht

Karpervissen Dordrecht

Hengelsport Winkel Dordrecht

In Dordrecht in de provincie Zuid Holland zijn er de laatste jaren veel hengelsport winkels geweest. De meeste bekende is toch wel de kleine beurs welke vele jaren in de binnenstad van Dordrecht heeft gezeten. In het verleden zijn er veel hengelsport winkels gesloten denk hierbij aan Joop Verdonk, Piet Borst en Ed's hengelsport. De hengelsport winkel Vismania is een aantal jaren geleden verhuist naar Maarssen. De enige overgebleven hengelsport winkel in Dordrecht is op dit moment hengelsportzaak van de Ven. Hier kan je terecht voor alle takken van de hengelsport zoals karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De hengelsport winkel wordt in Dordrecht ook wel viswinkel genoemd maar je kan hier uiteraard geen haring kopen. Dus ga je sportvissen? In de hengelsport winkel Dordrecht kun je alle visspullen en karperspullen kopen die je maar nodig hebt! Van vismolens tot dobbers en van boilies tot een onthaakmat, het zit in het assortiment! Daarbij heeft de hengelsport winkel Dordrecht naast goedkope producten, ook exclusieve en toonaangevende hengelsport merken zoals Spro, Avid Carp, Fox en Navitas. Er zijn visspullen voor iedereen van een beginnende tot professionele sportvisser! Begin je net met vissen en weet je niet goed welke visspullen je nodig hebt? Geen nood. Hengelsport winkel Dordrecht heeft alle informatie om jouw goed op weg te helpen!

hengelsport winkel Dordrecht

hengelsport winkel Dordrecht

Hengelsportvereniging Dordrecht

De hengelsportvereniging in Dordrecht is de VHRD oftewel de verenigde hengelsport regio Dordrecht. Hier kan je alle informatie verkrijgen over visvergunning en viswateren rond Dordrecht. Ook voor alle informatie over het vissen in Dordrecht kan je hier terecht. De VHRD was eerst een overkoepelend orgaan van diverse kleine hengelsportverenigingen, maar vanaf 2019 is de VHRD een hengelsportvereniging geworden voor alle sportvissers in Dordrecht. Ook worden door de hengelsportvereniging Dordrecht wedstrijden georganiseerd. Tevens zorgt de Verenigde Hengelsport Regio Dordt er voor dat de sportvissers in de regio een hengel kan uitgooien, door het aan leveren van de verschillende vergunningen en Vispassen. De hengelsportvereniging Dordrecht werkt samen met de Gemeente Dordrecht, Staatsbosbeheer, Stichting de Biesbosch, het waterschap en natuur en recreatieschap de Hollandse Biesbosch.

Hengelsportvereniging Dordrecht

Hengelsportvereniging Dordrecht

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale