Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Nijkerk  

Hengelsport in Nijkerk zie je erg veel en zeker ook onder de jeugd is het een populaire bezigheid. Je kan in Nijkerk vissen op karper, roofvis en witvis (voorn, brasem, bliek). In de sloten en omliggende meren is het visbestand uitermate goed te noemen, je kan daarom prima een hengeltje uitgooien in Nijkerk. In bijna alle wijken in Nijkerk is wel een viswater te vinden. Karpervissen en roofvissen is het meest populair en wordt erg veel gedaan. In heel veel wateren in Nijkerk mag je als je in het bezit bent van de vispas vissen maar in sommige gevallen heb je ook een vergunning nodig van de gemeente Nijkerk. Je kan dit heel simpel even nakijken op visplanner Ook zijn er andere hengelsport regels voor het nachtvissen en het vissen met een derde hengel in Nijkerk ook dit kan je daar allemaal nakijken. Hengelsport Nijkerk is zeker aan te raden er zijn voldoende viswateren te vinden. Ga je op vakantie naar Nijkerk dan kan je ook zeker de hengelspullen mee inpakken om eens lekker een dagje te ontspannen langs de waterkant.

hengelsport Nijkerk


Karpervissen Nijkerk

Karpervissen in Nijkerk kan prima aangezien er in alle wateren wel karper te vinden is. Er zwemmen mooie exemplaren van karpers tussen de 15 en 35 pond. Karpers boven de 35 pond zwemmen er ook en er zijn er zelfs al gevangen van 42 pond plus. Je kan in Nijkerk bijvoorbeeld prima karpervissen in de visvijvers in Doornsteeg, De Veenhuis, Slichtenhorst, Driedorp, Kruishaar en Het Woud. De omliggende gemeenten van Nijkerk zoals Bunschoten-Spakenburg, Zevenhuizen en Nijkerkerveen zijn ook perfecte wateren om op karper te vissen. Ben je een karpervisser en ga je op vakantie in de buurt van Nijkerk dan raad ik je zeker aan een keer in de meren op karper te vissen. Maak eens een praatje met een lokale karpervissen of loop even een hengelsportwinkel binnen om na te vragen waar je het beste op karper kan vissen. In Nijkerk heb je ook Kromme Beek dit is een zeer mooi karper water. Ga je hier karpervissen let dan wel even op welke regels er gelden met betrekking tot vergunningen. Het Nuldernauw is één van de Veluwerandmeren en is gelegen tussen Gelderland en Flevoland. In het zuidwesten grenst het aan Nijkerkernauw en in het noordoosten loopt het over in het Wolderwijd. Het Nuldernauw is samen met het Nijkerkernauw het smalste randmeer. 

karpervissen Nijkerk

karpervissen Nijkerk

Hengelsport Winkel Nijkerk

In Nijkerk vind je één hengelsport winkel genaamd Hengelsport Centrum Nijkerk. De hengelsport winkel zit al jaren in Nijkerk. Bij deze hengelsport winkel vind je alle type visserijen zoals karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. Heb je besloten te gaan sportvissen? Alle hengelspullen en karperspullen die je nodig hebt kan je kopen bij Hengelsport Centrum Nijkerk. Van molens tot hengels en van aas tot een schepnet, het zit allemaal in het assortiment! Daarbij heeft de hengelsport winkel in Nijkerk naast goedkope visspullen, ook exclusieve en kwaliteits hengelsport merken zoals Avid Carp, Korda, Strategy en Albatros. Er zijn visspullen voor iedereen, zowel voor de jeugd en voor de wedstrijdvisser! Ben je een beginnende visser en weet je allemaal niet zo goed wat je nodig hebt? geen paniek want Hengelsport winkel Nijkerk kan je hierin prima adviseren! 

hengelsport winkel Nijkerk

hengelsport winkel Nijkerk

Hengelsportvereniging Nijkerk

De hengelsportvereniging in Nijkerk heet Hoop op Geluk. Bij de hengelsportvereniging kunnen ze je alles vertellen over de benodigde visvergunningen en de wateren in en rondom Nijkerk. Alle informatie omtrent de hengelsport kan je hier verkrijgen. De Hengelsportvereniging Hoop op Geluk is opgericht in 1932 en gevestigd in Nijkerk. De hengelsportvereniging biedt de leden een scala aan activiteiten en heeft een zeer actief en enthousiast bestuur. Zo houden ze veel witvis en karperwedstrijden en daarbij worden er geregeld voorlichtings- en cursusavonden gehouden in het clubhuis genaamd de Visbrug. Ook voor de jeugd wordt er veel georganiseerd, zo zijn er jaarlijks cursussen die afgerond worden met een diploma. De vereniging is bij sportvisserij Nederland aangesloten via sportvisserij MidWest Nederland (regio Randmeren). Ze beschikken naast een eigen visbotenhaven ook over een watergebied wat zeer groot is.

hengelsportvereniging Nijkerk

hengelsportvereniging Nijkerk

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale