Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Het enorme imperium van Hertog hengelsport

Hertog hengelsport is een grote speler op het gebied van de sportvisserij in Nederland. Er zijn veel hengelsport speciaalzaken, maar niet één die zo uitgebreid te werk gaat als Hertog. Hierdoor is de kans groot dat je als sportvisliefhebber in ieder geval één keer in een van de winkels naar binnen bent gelopen.

Hertog Hengelsport

De vestigingen

Hertog is als hengelsportwinkel begonnen in Nijmegen. Hier is de winkel tot stand gekomen door een overname van Hengelsport Centrum Nijmegen, een specialist die al meer dan 25 actief was in de sportvisserij. Naast hengelsportartikelen werden er ook doe-het-zelfspullen verkocht via Hengelsport Centrum Nijmegen. Sinds de overname in 2012 is er weinig veranderd aan de winkel. Vlak voor de overname was de winkel al verhuisd naar één straat verder. Het pand van 600 vierkante meter heeft in de tussentijd alleen een make-over gehad op het gebied van overzichtelijkheid en de toentertijd populaire palingvisserij is nu uit de schappen.

Tegenwoordig zijn er vier vestigingen van Hertog hengelsport. De winkel in Nijmegen bestaat nog steeds zoals die was, maar de vestiging in Veenendaal wordt nu gezien als de hoofdvestiging. Daarnaast is er een vestiging geopend in het Utrechtse Rhenen en de jongste vestiging staat in Noord-Brabant, om precies te zijn in Tilburg. Alle vestigingen zijn centraal gelegen in de plaats waar ze gevestigd zijn en zijn makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Hertog Hengelsport

Hertog Hengelsport op de beurs

Hertog Hengelsport Nijmegen

De oudste vestiging van Hertog hengelsport is gelegen aan de Eerste Oude Heselaan 268, postcode 6541 PE in Nijmegen. Het pand is centraal in de stad gelegen, maar alsnog kan je er goed met de auto komen en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het ook geen probleem om er te komen, omdat de winkel op een steenworp afstand ligt van het centraal station van de Gelderse plaats. Wil je dit filiaal van Hertog bezoeken, dan ben je welkom op de volgende openingstijden:

Bedrijfsgegevens

Hertog Hengelsport Nijmegen
Eerste oude Heselaan 268
6541 PE Nijmegen
Tel. 024 377 53 89
https://www.hertog-hengelsport.nl/
Facebook

Openingstijden

Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 09:00 18:00
Woensdag: 09:00 18:00
Donderdag: 09:00 21:00
Vrijdag: 09:00 18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

Hertog Hengelsport Veenendaal

De vestiging in Veenendaal is tegenwoordig de hoofdlocatie. Deze winkel is ruim 1200 vierkante meter groot en heeft voor elke afdeling een eigen specialist. Ook bij deze vestiging is er voldoende gratis parkeerruimte. De vestiging in Veenendaal is gevestigd op de Middelbuurtseweg 34A, postcode 3903 LD. Als je naar de winkel toe wilt komen kan dat om de volgende tijden: Maandag tot en met Donderdag 08:30 tot 18:00, Vrijdag 08:30 tot 21:00, Zaterdag 08:30 tot 17:00, Zondag Gesloten.

Hertog Hengelsport Rhenen

De winkel in Rhenen is in meer dan alleen de hengelsport gespecialiseerd. In het filiaal aan de Molenstraat nummer 8, 3911 KL, kan je naast hengelsportartikelen ook terecht voor dierbenodigdheden en tuinartikelen. Deze vestiging is ook gelegen in het centrum van de plaats en dus goed te bereiken. Voor de openingstijden van de vestiging in Rhenen kijk je hier: Maandag 13:00 tot 18:00, Dinsdag tot en met Donderdag 09:00 tot 18:00, Vrijdag 09:00 tot 21:00, Zaterdag 09:00 tot 17:00, Zondag Gesloten. 

Hertog Hengelsport Tilburg

De vestiging van Hertog hengelsport in Tilburg is de laatste vestiging die tot nu toe geopend is. Deze vestiging is centraal in de Brabantse plaats gevestigd aan het Wilhelminapark nummer 24, postcode 5041 EB. De openingstijden van deze vestiging verschillen per vissersseizoen. Van november tot en met februari is de sportvisserij minder actief, waardoor de winkel op maandag gesloten is. Voor de rest zijn dit de openingstijden: Maandag (in de maanden Maart tot en met Oktober) 13:00 tot 18:00, Maandag (in de maanden November tot en met Februari) Gesloten, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag 09:00 tot 18:00, Donderdag 09:00 tot 21:00, Zaterdag 09:00 tot 17:00, Zondag Gesloten. 

Wil je een bezoek brengen aan een van de winkels van Hertog hengelsport, let dan op de verschillende openingstijden. Daarnaast is het belangrijk om feestdagen in de gaten te houden, omdat op deze dagen de openingstijden kunnen afwijken. Zo zijn alle vestigingen op Goede Vrijdag korter open, maar verschilt het per vestiging of de winkel op Koningsdag korter open is of de hele dag zelfs gesloten is.

Merken

De webshop 

Naast vier verspreide fysieke winkels heeft Hertog hengelsport ook een goedwerkende webshop. Hierop kun je al je benodigdheden in jouw tak van sportvisserij bestellen en deze krijg je dan negen van de tien keer binnen 24 uur thuis afgeleverd. 

Op de webshop staan de producten onderverdeeld in verschillende categorieën. Bij Hertog hengelsport hanteren ze de categorieën karper, witvis, roofvis en andere vissoorten als je zoekt op basis van de soort sportvisserij die je beoefent. De categorie “andere vissoorten” is onderverdeeld in forel, barbeel, meerval, zeevis en commerciële visserij. Daarnaast kan er gezocht worden op molens, lijnen, hengels, aas en voer, kleding en meer. Onder “meer” worden producten verstaan als boten, bootaccessoires en cadeaubonnen. Onder de gewone categorieën zijn ook weer subcategorieën. Zo kan je bij witvis verder zoeken onder de kopjes molens, lijnen, hengels, aas en voer, kleding, voerbenodigdheden, dobbers en tuigen, elastiek en toebehoren, haken en onderlijnen, steunen en afsteekrollen, voerkorven, opbergen en transport, paraplu’s, netten, luggage, stoelen, zitkisten en toebehoren, klein materiaal, accessoires, boeken en dvd’s en witvissets.

Outlet

Het laatste kopje dat bij elke categorie staat is outlet. In elke categorie zijn er producten afgeprijsd, die onder het kopje “… OUTLET” vindbaar zijn. Dit kopje is duidelijk herkenbaar, omdat het de enige is die in hoofdletters geschreven is. De aanbiedingen staan daarnaast ook op de homepagina. Per aanbieding wordt de nieuwe prijs in het rood aangegeven en is er linksboven een grote gele button waarin staat hoeveel procent korting je krijgt.

Hertog Hengelsport Kortingscodes

Geregeld heeft Hertog Hengelsport kortingen door middel van Kortingscodes. Je ontvangt dan bijvoorbeeld een percentage korting of gratis verzenden. Na ontvangst van de kortingscode is deze vaak maar een beperkte tijd geldig dus wees er vlug bij en bestel je hengelsport artikelen met korting. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale