Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Paddy Hengelsport in Voorburg

De sportvisserswinkel van Paddy Hengelsport is een grootschalige handelaar, gefocust op alle segmenten binnen de hengelsport. Het maakt niet uit op welke soort vis je wilt gaan vissen, bij Paddy Hengelsport kan je terecht voor je hengels, molens, aas, voer en andere benodigdheden voor tijdens je uitstapje aan of op het water.

Paddy Hengelsport

De winkel van Paddy Hengelsport

Paddy Hengelsport is een onderneming die zich bezighoudt met elke tak van de sportvisserij. De winkel van Paddy Hengelsport is gevestigd in de Van de Wateringelaan in Voorburg, onderdeel van de gefuseerde deelgemeente Voorburg-Leidschendam in Zuid-Holland, grenzend aan de hofstad Den Haag. Paddy Hengelsport is een populaire onderneming binnen de hengelsport die door klanten veel gevonden kan worden.

Paddy Hengelsport winkel

De winkel van Paddy Hengelsport

Openingstijden Paddy Hengelsport

De webshop van Paddy Hengelsport is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om je bestellingen voor de hengelsport op te doen. Mocht je liever de producten eerst in het echt willen zien, dan kan dit in de winkel. Het winkelpand  is gelegen op de Van de Wateringelaan nummer 1B, postcode 2274 CA in Voorburg. In de winkel staat het personeel van Paddy Hengelsport klaar om je met je vragen en aankopen te helpen tijdens de onderstaande openingstijden:

Bedrijfsgegevens

Paddy Hengelsport
Van de Wateringelaan 1 B
2274 CA Voorburg
Tel. 070 3873831
KVK 27113409
Google Reviews

Openingstijden

Maandag: 09:00 18:00
Dinsdag: 0:00 18:00
Woensdag: 09:00 18:00
Donderdag: 09:00 21:00
Vrijdag: 09:00 18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

De bovenstaande openingstijden gelden voor normale werkweken. Het kan dus zo zijn dat als je op een nationale feestdag naar de winkel wilt komen, dat de tijden dan anders zijn dan normaal. Wil je op een feestdag waar de kans dat een winkel gesloten is, zoals Eerste Paasdag of Koningsdag, naar de winkel toe, dan is het een goed idee om eerst naar de winkel te bellen of ze open zijn en tot hoe laat. Dit voorkomt dat je erg veel zin hebt om naar de winkel toe te gaan en je vervolgens voor een dichte deur staat te wachten.

De merken van Paddy Hengelsport

De webshop van Paddy Hengelsport

Paddy Hengelsport heeft naast de flinke winkel midden in de Randstad ook een goedlopende webshop. Op de webshop zijn alle producten die ook in de winkel worden verkocht te verkrijgen, netjes verdeeld onder de categorieën voor welke soort visserij de producten bedoeld zijn en het soort producten voor artikelen die voor meer dan een van de soorten sportvisserij gebruikt kunnen worden.

De onderverdeling in soorten visserij maakt Paddy Hengelsport in de volgende categorieën: karper, witvis en roofvis. Hiertussen staan de specifieke categorieën van wat voor producten het zijn. Ze hebben hier gekozen voor de categorieën karper aas, witvisvoer, softbaits, kunstaas, hengelset en dood aas. Als laatste toevoeging heeft de webshop ook een categorie met cadeaubonnen, waarin cadeaubonnen van minimaal vijf en maximaal 100 euro te koop zijn. 

Paddy Hengelsport wil graag laten zien dat zij er voor je zijn als handelaar voor je nieuwe werkgerei voor tijdens de hengelsport. Daarom leveren ze altijd een scherpe prijs op het ruime assortiment. Daarnaast is het verzenden van je bestelling gratis als je voor meer dan 35 euro weet te winkelen op de webshop. Dit is iets wat door het ruime aanbod aan producten geen moeilijke taak zal gaan worden.

Voor het verzenden rekenen ze een levertijd van maximaal vijf werkdagen. Deze tijd wordt gerekend vanaf het moment dat de betaling vooraf bij de ondernemer binnen is gekomen. De tijd van betalen en verzenden kan daarom afwijken van het moment dat je je betaling hebt gedaan. Wanneer de betaling rond is, krijg je hierover een bevestiging. Paddy Hengelsport levert niet alleen in Nederland, maar ook naar België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De verzendkosten en het minimale bedrag dat je moet hebben om een gratis levering te krijgen, hangt af naar welk land je het pakket wilt laten versturen.

Aanbiedingen lastig te vinden

Paddy Hengelsport heeft op de website geen aparte kop waar de kortingen op staan. Het is daarom zoeken op de pagina’s van de producten waar jij mee werkt, om te zien of er iets in de aanbieding is. Wel zijn deze aanbiedingen in het rijtje goed zichtbaar door een rode button waarin het percentage staat hoeveel korting je krijgt. Onder het product staat dan ook de nieuwe prijs die het door de aanbieding gekregen heeft.

Paddy Hengelsport op de gespecialiseerde Hengelsport- en Botenbeurs

Paddy Hengelsport is niet alleen te vinden als fysieke winkel in de provincie Zuid-Holland of via de webshop. De mensen van Paddy Hengelsport gaan zo nu en dan ook op tour. Paddy Hengelsport heeft namelijk een stand staan op de zogeheten Hengelsport- en Botenbeurs, een evenement die jaarlijks gehouden wordt in de grote hallen van de Jaarbeurs in Utrecht. Hier staan ze meerdere jaren met succes, met niet één maar twee stands. De bezoekers van dit enorme evenement gespecialiseerd op de hengelsport, boten en alles wat met het leven op en rondom het water te maken heeft, weten deze stands van Paddy Hengelsport goed te vinden. Bij de stands geeft Paddy Hengelsport een ruim aanbod van de producten die zij ook in de winkel en op hun website verkopen weer, met mooie aanbieding en standaard discount prijsjes. De producten die ze mee nemen naar de stand op de Hengelsport- en Botenbeurs zijn van de merken D.A.M., Mad, M.A.P., Spro, Shimano, Arca, B-carp, Fox, Penn, JRC ,Trend, Piet Vogel, Strategy, Cresta Baits en Grauvell.

Paddy Hengelsport Kortingscodes

Wil je kortingscodes ontvangen van Paddy Hengelsport vul dan je naam en email adres in op de website van paddy hengelsport en ontvang de codes heel simpel in je mailbox! Het is ook slim om de social media kanalen van Paddy hengelsport in de gaten te houden en te gaan volgen om op de hoogte te blijven van de kortingen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale