Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Zunnebeld Hengelsport

Wie zich bezig wilt houden met de hengelsport is hiervoor bij Zunnebeld aan het juiste adres. De hengelsportwinkel van Zunnebeld is al niet weg te denken uit het straatbeeld van Zwolle en onlosmakelijk verbonden met de wereld waarin je gaat vissen naar grote vissen, van karpers tot witvis en van roofvissen tot zeevissen.

Zunnebeld Hengelsport

Al bijna honderd jaar Zunnebeld voor je hengelsport

Zunnebeld is een winkel die al bijna honderd jaar bestaat. De winkel is oorspronkelijk opgericht in 1926, om precies te zijn op 1 mei 1926, door Doris Zunnebeld. In tijden van de oprichting was Zunnebeld nog helemaal niet bezig met de hengelsport. In 1926 was de winkel gefocust op andere dieren, namelijk duiven. Zunnebeld dreef handel in postduiven, eieren, vogels en zaden. De winkel was toen gevestigd op de Van Karnebeekstraat, vlakbij de binnenstad van de Overijsselse hoofdstad, dezelfde straat als waar Zunnebeld nu de hengelsport voorziet van de beste artikelen, maar dan aan de andere kant van de straat. In deze tijden was de winkel nog van een nederig formaat en besloeg het oppervlak slechts 25 vierkante meter.

In de jaren is er veel gebeurd. Zunnebeld ging uitbreiden en pakte naast het handelen met duiven ook de andere dieren mee en werd een dierenwinkel. Hierbij kwam ook een aquarium waardoor je ook voor vissen bij Zunnebeld kon zijn. In 1954 begon de winkel zo erg te groeien, dat de dierenwinkel verhuisde naar de overkant van de Van Karnebeekstraat. Het aquarium bleef in eerste instantie wel op het oude adres. Maar hier hield de groei niet bij op. In 1984 werd het aquarium flink vergroot en in 1993 groeide de dierenwinkel in oppervlak door vier keer zo groot te worden dan het al was. Het duurde tot 1998 totdat het aquarium meeverhuisde naar de overkant van de straat en de winkel nog eens dubbel zo groot werd. Nu kwam er ook een hoekje bij waar Zunnebeld zich bezighield met de hengelsport. Tegenwoordig is dit kleine hoekje uitgegroeid tot een heuse specialisatie waar het hengelsportgedeelte een oppervlak van 400 vierkante meter in beslag neemt. De specialisatie ligt bij Zunnebeld nu bij de hengelsport, maar ook voor vragen voor huisdieren kun je bij de ervaren medewerkers terecht.

Zunnebeld wordt tegenwoordig gerund door de kleinzoon van oprichter Doris Zunnebeld, namelijk Henk Zunnebeld. Hij is sinds 1974 de drijvende kracht achter het familiebedrijf. Ook Annette de Vries Zunnebeld is al jaren werkzaam bij de winkel.

Winkel van Zunnebeld

De winkel van Zunnebeld Hengelsport

De openingstijden van Zunnebeld Hengelsport

De ‘stenen winkel’ van Zunnebeld is gevestigd op de Van Karnebeekstraat nummer 73, 8011 JD in Zwolle. De openingstijden van de winkel staan hieronder in de tabel. De tijden gelden voor reguliere dagen, op nationale feestdagen zoals Hemelvaart is de winkel gesloten. Mocht de winkel nu gesloten zijn op een moment dat je graag iets had willen kopen, dan is het mogelijk om op elk moment van de dag te bestellen via de webshop van Zunnebeld.

Bedrijfsgegevens

Hengelsport Zunnebeld
Van Karnebeekstraat 73
8011 JD Zwolle
Tel. 038 421 58 97
KVK 05025811
https://www.zunnebeld.nl/hengelsport/
Google Reviews
Facebook

Openingstijden

Maandag: 10:00 18:00
Dinsdag: 09:00 18:00
Woensdag: 09:00 18:00
Donderdag: 09:00 21:00
Vrijdag: 09:00 18:00
Zaterdag: 09:00 17:00
Zondag: Gesloten

Specialisme

Karpervissen
Roofvissen
Witvissen
Forelvissen
Vliegvissen
Zeevissen

alle merken voor de hengelsport

De webshop van Zunnebeld Hengelsport

Tegenwoordig hoef je niet eens naar Zwolle toe te reizen om te profiteren van de gemakken en service die Zunnebeld te bieden heeft voor jouw hengelsport. Naast de ‘stenen winkel’ gaat Zunnebeld ook met zijn tijd mee en beschikt het nu ook over een webshop. Op deze webshop zijn dezelfde producten te koop als in de fysieke winkel in het straatbeeld van de Van Karnebeekstraat in Zwolle, waardoor je van alle gemakken voorzien kan zijn.  

Op de webshop zijn de producten gerangschikt op categorie voor het vissen naar welke soort vis. Deze categorieën zijn karper, roofvis, witvis, forel, barbeel, meerval en zeevis. Deze categorieën zijn in de taakbalk bovenaan de pagina. Daarnaast kan je ook zoeken op basis van de merken die Zunnebeld voor hengelsport aanbiedt.

De webshop is 24 uur per dag, welke dag van de week dan ook, beschikbaar om je producten in de hengelsport te kunnen bestellen. Bestel je voor vier uur ’s middags, dan krijg je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Je kan op verschillende manieren betalen, van de standaard iDeal tot en met achteraf betalen. Net als bij veel andere soorten webshops biedt Zunnebeld een niet-goed-geld-terug garantie. Ben je niet tevreden over je aankoop, dan kan je deze binnen 14 dagen na aankoop gratis terugsturen en krijg je je geld terug. Boven de 50 euro is de bezorging zelfs gratis.

Kortingen bij Zunnebeld

Naast het ruime assortiment is het een goed idee om de kortingspagina van de webshop van Zunnebeld in de gaten te houden. Hier vind je de mooiste aanbiedingen op het gebied van hengels, molentjes, aas en andere producten die je kan gebruiken in de hengelsport. Deze kortingen kunnen oplopen tot 50 procent en het mooiste is dat de kortingen net als de gewone categorieën zijn gerangschikt op de activiteit waarvoor het dient. Als je dus op zoek bent naar de kortingen die gaan over producten voor bij het karper vissen, dan hoef je niet helemaal door alle kortingen heen te scrollen die niets met karpers te maken hebben, met de kans dat je de kortingen over het hoofd ziet. De pagina waar de kortingen staan is duidelijk aangegeven in dezelfde taakbalk als waar de categorieën van witvis en roofvissen staan, met het woordje SALE in het oranje gekleurd. 

Zunnebeld Kortingscodes

Door je naam en email adres in te vullen op de website van zunnebeld profiteer je van kortingscodes welke je ontvangt in je mailbox! Je hoeft de code alleen maar in te vullen op de website van Zunnebeld hengelsport en de korting is geregeld! Ook heeft Zunnebeld een eigen Facebook pagina waar je alle aanbiedingen en kortingen kan zien dus een tip is om deze dan ook te volgen om niets te missen. 

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale