Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen “Korting op  BOILIE DIP EN FLAVOURS en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

Boilie dip en flavours

DE BOILIEDIP

Een boiliedip kan net dat beetje verschil maken. Het maakt het aas nog een stuk aantrekkelijker voor de karper en we willen natuurlijk allemaal die karper op de kant krijgen!
Boiliedip is een vloeibaar en stroperige substantie waarin je de boilies kan dippen of soaken. Een boiliedip is wat dikker in tegenstelling tot een flavour. Je kan er voor kiezen om het niet te lang te dippen dit doe je vaak als je kortere sessies gaat vissen. Voor langere sessies is het aan te raden om het juist langer te soaken dan trekt de dip nog beter in de boilies.

boilie dip en flavours

boilie dip en flavours

FLAVOURS VOOR BOILIES

Toevoegingen voor het haakaas om de aantrekkingskracht op karpers te verhogen worden boilie flavours genoemd. Hieronder vallen bijvoorbeeld liquids, aminol, oliën, boilie soaks en attractors. Van deze producten hoef je meestal niet heel veel te gebruiken omdat ze erg sterk van geur zijn. Vaak heb je aan een klein beetje flavour al voldoende. Deze toevoeging op je boilies of grondvoer kan net dat beetje extra helpen om de karper te verleiden jouw haakaas te pakken.

DIPS & FLAVOURS VOOR VELE AASSOORTEN

Dips & flavours kan je in principe voor bijna alle aassoorten gebruiken. Particles, grondvoer, boiliemixen en pellets zijn prima geschikt om in combinatie met dips of flavours te gebruiken. Onder water geeft het een groot geurspoor af. Ideaal voor in de warme maanden om te gebruiken over particles of grondvoer zijn oliën. In de winter kan je beter geen flavours gebruiken op oliebasis door de lage watertemperatuur kan olie namelijk gaan stollen.

VELE SMAKEN DIPS & FLAVOURS

Er zijn heel veel verschillende smaken van dips & flavours. Welke je kiest is vaak een heel persoonlijke keuze. De ene persoon kiest liever voor een zoete geur en de ander kiest liever voor bijvoorbeeld een geur van knoflook of vis. Ook is het erg bepalend op wat voor type water je gaat vissen en in welk jaargetijde. Wil je hier bijvoorbeeld graag advies over dan ben je bij ons aan het juiste adres en kan je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.

BOILIEDIP OF FLAVOUR KOPEN

In ons assortiment vind je verschillende soorten dips & flavours allemaal van hoogwaardige ingrediënten voor een betaalbare prijs! Je vind bij ons een groot aantal verschillende smaken. Zo verkopen we onder andere bait smoke en plasma dips. Als extra geven wij nog eens extra korting bij aankoop van meerdere aantallen van een product.

bait-smoke-banana-hemp-1

bait-smoke-banana-hemp-1

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek “De 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>