Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Grondvoer voor Karpervissen

Ben je op zoek naar grondvoer karper maar weet jij ook niet welke je moet kopen? Maak dan een keuze uit één van de beste grondvoer karper waar de afgelopen tijd de meeste karpers mee zijn gevangen. Wij hebben via verschillende forums en winkels gegevens verzameld. Kies zelf een smaak naar jouw keuze en vang nog meer karpers met het beste grondvoer karper!

Grondvoer karper

Grondvoer voor karpers is het wat minder bekende karperaas naast de boilies, tijgernoten en partikels. Een grondvoer karper maken is tegenwoordig erg makkelijk door dat de meeste grondvoeren al kant en klaar zijn. Door ze met elkaar te mixen of er wat ingrediënten aan toe te voegen heb je al snel een karper grondvoer die dikke karpers aantrekt. Doordat de losse deeltjes in karper grondvoer wolken zullen de karpers snel aangetrokken worden.
Pas wel op met wateren met een hoog witvis gehalte anders kan het wel eens een brasem sessie worden. Al onze grondvoer karper zijn van topkwaliteit met de beste prijs en kwaliteit. 
Met onze producten maak je een grondvoer karper van top kwaliteit met de beste ingrediënten. Wanneer jij karper grondvoer voor de lente, zomer of winter wilt maken hebben wij voor alle jaargetijden een karper grondvoer.
Al de ingrediënten in de grondvoeren zijn al aan de jaargetijden aangepast. Het enige wat u moet doen is wat water toevoegen.

grondvoer karper

grondvoer karper

LOKVOER VOOR KARPER

Lokvoer voor het karpervissen is een ruim begrip maar oorspronkelijk wordt daar grondvoer mee bedoelt. Dit is overgekomen uit de witvisserij, daar noemden ze vroeger de grondvoertjes lokvoer. Bij lokvoer moet je dus denken aan voer met een hoge aantrekkingskracht zoals grondvoer karper gemixt met boilies en partikels of een flavour. Deze lokvoer kan je helemaal zelf samenstellen, dit is wel zo makkelijk omdat je het water en jaargetijden moet bekijken. Je begrijpt wel dat een lokvoer voor karper in de zomer een hele andere samenstelling moet hebben als in de winter. Let dan ook goed op bij een lokvoer voor karper wat er wordt aangegeven op de zak lokvoer (grondvoer).

GRONDVOER KARPER KOPEN

Je kan bij ons in de hengelsport winkel alle soorten grondvoer en lokvoer kopen van grondvoer karper voor in de zomer tot en met de winter. Alles samengesteld met de beste ingrediënten en lokstoffen. Het meeste Grondvoer en lokvoer wordt geleverd in zakken van 1kg, alles tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf van meer dan één zak grondvoer!

hennep-chili

hennep-chili

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale