Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Hengelsport Rotterdam

Hengelsport is in Rotterdam een populaire hobby en er wordt dan ook veel in de wijken van Rotterdam gevist. Ook voor de sportvisser is Rotterdam een ware wereldstad. Je kan in Rotterdam zeker vissen op karper, roofvis en ook witvis. Het visbestand in Rotterdam is zeer goed te noemen en je kan er op heel veel verschillende plekken lekker een hengeltje uitgooien. Ook in de omliggende rivieren kan je prima vissen op snoek, snoekbaar, snoek en witvis (zoals brasem, bliek en voorn). Dwars door de stad met een decor van architectuur die wereldberoemd is, een prachtig uitzicht op de skyline met bruggen en de voorbijvarende boten, loopt de rivier genaamd de Nieuwe Maas. De nieuwe Maas vormt het einde van het Rijnsysteem welke helemaal in Zwitserland begint. Samen met de tientallen zijhavens die Rotteredam heeft vormt de Nieuwe Maas perfecte streetfishing locaties. Het internationale streetfishing evenement  Gunki Iron Tournament wordt hier niet voor niets al jarenlang georganiseerd. Een hengeltje uitgooien in Rotterdam mag in de meeste wateren met een vispas maar in sommige gevallen heb je een vergunning nodig van de Gemeente Rotterdam. Als je wilt weten of je bij de vispas nog een andere gemeente vergunning nodig hebt kan je het beste op de visplanner kijken. Ook voor meer uitleg over de regels van het nachtvissen en het vissen met een derde hengel wordt daar uitgelegd. Ga je op vakantie naar Rotterdam dan is het zeker de moeite waard om je hengels mee te nemen om te vissen op karper, baars snoek of snoekbaars. 

hengelsport rotterdam


Karpervissen Rotterdam

Karpervissen in Rotterdam is zeker de moeite waard er zijn genoeg plekken waar kapers rond zwemmen. De veenrivier ligt pal ten noorden van de Rotte waaraan Rotterdam zijn naam te danken heeft liggen het Lage en Hoge Bergse Bos wat zeer waterrijk is. De lokale sportvissers weten al heel lang dat het in deze parken uitstekend vissen is. Iedereen kan er nu sinds jaar en dag terecht met een VISpas. Je komt gemakkelijk bij het water via de wandelpaden. Via de wandelpaden kan je op zoek naar een stek die wat verder van de parkeerplaatsen af ligt want hier wordt over het algemeen wat minder vaker gevist waardoor je meer kans hebt. Heb je veel visspullen bij dan is een trolley of viskar zeer handig. De breedtes van het water zijn tot ongeveer honderd meter met dieptes tot ongeveer één meter zijn de waterpartijen van het Lage en Hoge Bergse Bos overzichtelijk en behapbaar. Over het algemeen bestaat de bodem uit zachte prut maar op sommige plekken zijn ook harde gedeeltes. Het kan zeker lonen wanneer je tijd hebt om deze plekken op te zoeken door middel van bijvoorbeeld een peilhengel want de meeste karper huist daar vaak. Onder kaprervissers is met name het Lage en Hoge Bergse Bos zeer populair omdat er veel kapers zwemmen en nachtvissen is toegestaan. Je kan er uitstekend statisch vissen op karper maar ook perfect methodfeederen of penvissen. Er zwemmen fraaie spiegelkarpers, graskapers van een meter lang en karpers van dertig pond zijn niet uitzonderlijk. Je kan in Rotterdam ook prima karpervissen in de stadsdelen Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord en IJsselmonde. 

karpervissen rotterdam

karpervissen rotterdam

Hengelsport Winkel Rotterdam

Ben je op zoek naar een Hengelsport Winkel Rotterdam dan heb je Eagle hengelsport, dit is een winkel voor visaas en hengelsportartikelen. Op de Dordtselaan in Rotterdam is Ahoy Hengelsport te vinden waar je terecht kan voor alle takken van de hengelsport zoals roofvissen, zeevissen, witvissen en karpervissen. Van dobbers tot vismolens en van visaas tot een stretcher het is allemaal te vinden in het assortiment.  Ze verkopen er onder ander de merken Shimano, Penn, Abu Garcia, Okuma, Dam, Sportex en Westin. Ben je een beginnende of juist een professionele sportvisser iedereen kan hier voor zijn visspullen terecht. In Delfshaven is Naturel Hengelsport een begrip sinds 1938. Al 75 jaar vind je deze winkel op de Grote Visserijstraat in Rotterdam. Je kan hier terecht voor alle soorten hengelsport, witvissen, roofvissen, zeevissen, vliegvissen en ook forel vissen. Kortom, een compleet assortiment voor de hengelsporter. Weet je niet goed welke visspullen je nodig hebt omdat je pas bent begonnen met vissen of wil je gewoon wat advies over bepaalde producten, geen nood want hengelsport winkel Rotterdam heeft alle informatie en helpt je graag op weg. 

hengelsportwinkel rotterdam

hengelsportwinkel rotterdam

Hengelsportvereniging Rotterdam

De hengelsportvereniging Rotterdam is HSV Groot Rotterdam en is opgericht op 8 juli 1955. Ze hebben als doelstelling het bevorderen van de hengelsport en de grootste aandacht schenken ze aan het behouden en vergaren van de visrecht in en om Rotterdam. Wat daarbij hoort is het onderhouden van een evenwichtige en gezonde visstand. Door steeds meer overheidsinstanties en organisatie wordt een beroep gedaan op de kennis en ervaring binnen onze vereniging voor bijvoorbeeld het opstellen van beleidsplannen van allerlei onderwerpen die te maken hebben met hengelsport. Hiervoor kan hengelsportvereniging Rotterdam een beroep doen op een bestuur wat momenteel uit 6 leden bestaat. Inmiddels bestaat de vereniging Rotterdam uit 17.000 leden en viswater van zo'n 15.500 hectare en daarmee is de vereniging de grootste die aangesloten is bij Sportvisserij Nederland. 

Hengelsportvereniging Rotterdam

hengelsportvereniging rotterdam

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale