Hengelsport korting!

Nu kortingen tot wel 80% op hengelsport 

Beste Pellets Voor Karper 

Ben je op zoek naar de Beste Pellets voor Karper maar weet je niet welke je moet kopen? Ga dan voor één van de beste karper pellets waar de afgelopen tijd de meeste karpers mee zijn gevangen. Wij hebben al deze gegevens via verschillende winkels en forums verzameld waardoor jij kunt kiezen uit de beste karper pellets en vang daardoor meer karpers.

Karper Pellets

Een karper pellet is een samengeperst visvoer in een cilinder vorm soms met een gaatje er in en soms ook niet. Over het algemeen worden de karper pellets gemaakt van vismeel en veel soorten oliën. Waardoor er een super goed geurspoor onder water ontstaat waar de karper zich tot aangetrokken voelt. Karper pellets worden ook veel gebruikt door meerval vissers die kiezen dan vaak voor de pellets van 20 millimeter of nog groter. Onder de pellets zit een groot verschil in de oplos tijd en hardheid. Over het algemeen zijn karper pellets hard en hebben een oplostijd tussen de 2 en 20 uur. Karpervissers gebruiken tegenwoordig steeds vaker karper pellets omdat dit dressuur doorbrekend werkt op wateren waar veel met de boilies wordt gevist. Karpers hebben de pellets nog niet vaak gegeten en gezien waardoor ze minder schuw zijn om het op te zuigen. Mix eens snelle en minder snelle oplosbare karper pellets dit zorgt voor een grote voerstek waardoor de karper wordt aangezet tot azen.

pellets

pellets

KARPERVISSEN MET PELLETS

Karpervissen met pellets gebeurt over het algemeen met halibut pellets.
De meestal zwarte karper pellets is al vele jaren de meest gebruikte karper pellet op de markt. Vaak worden met de pellets grote voersessies gehouden door karpervissers. Daarom worden deze halibut pellets vaak verkocht in zakken tot 25 kg. Het karpervissen met pellets kan je het hele jaar door doen. Let wel op de soort pellet wat je gebruikt het is net als met boilies licht verteerbaar in de winter en zwaar verteerbaar in de zomer. Karpervissen met pellets kan super effectief zijn zeker op wateren waar alleen maar met boilies wordt gevist. Dit omdat de karper pellet onder water langzaam oplost en de voerstek voorziet van een aantrekkelijk geurspoor en een steeds veranderd uiterlijk. Het mixen van boilies, grondvoer en pellets kan op sommige wateren dan ook dressuur doorbrekend werken.

KARPER PELLETS KOPEN

In onze hengelsport webshop hebben we een groot aantal karper pellets te koop. Tegen zeer lage prijzen ook bij aankoop van kleine hoeveelheden. We hebben verschillende karper pellets te koop zoals halibut pellets met en zonder gaatje. Ook hebben we veel karper pellets met verschillende smaken en formaten. Alle karper pellets zijn samengesteld met de beste ingrediënten smaakstoffen en oliën. De meeste pellets worden geleverd in zakken en allemaal vacuüm verpakt. Alle karper pellets zijn scherp geprijsd en je krijgt natuurlijk een korting bij de aanschaf meer dan één zak!

trouvit-pellets

trouvit-pellets

Hengelsport Korting tot wel 80% Super Sale