Korting op POP UP BOILIES?

Download tijdelijk gratis de kortingsbonnen β€œKorting op  POP UP BOILIES en gratis verzenden” en bespaar vele euro's voor

pop up boilies

POP UP BOILIE MAAKT HET VERSCHIL!

De pop up boilie is zo'n aasje wat niet meer weg te denken is in de karpervisserij. Een pop up boilie is een drijvende boilie die je alleen of samen met een ander aas type kan gebruiken. Doordat hij blijft drijven kan je hem op veel manieren inzetten denk hierbij bijvoorbeeld aan zachte bodems of om je haakaas extra op te laten vallen. Je kan alleen met een pop up vissen of samen met een zinkende boilie. Dit heet onder de karpervisser de snowman presentatie. Wat ik al zei je kan er ook enkel mee vissen plaats dan wel altijd een verzwaring (loodje) op je onderlijn. Zo kan je zelf bepalen hoe ver de pop up boilie boven de bodem komt te staan. Het grootste voordeel van een pop up boilie is dat deze extra opvalt en sneller word opgepakt door de karper.

pop up boilies

pop up boilies

POP UP BOILIES MONTAGE

Er zijn verschillende pop-up boilie montages. De simpelste is net als een normale boilie aan een hair bevestigen. Een andere pop up boilie montage is chod Rig of de d-Rig. Bij beide rigs kan je de boilie op verschillende manieren aan de haak bevestigen. De meest gebruikte is met pop up pegs.
Als het een rig met een rig ringetje aan de haak is kan je de pop up aan dit ringetje bevestigen met bait floss. Deze manier van montage wordt ook gebruikt bij het karperen met de zig rig. Dit is ook een montage waar je alleen pop up boilies bij gebruikt.

VISSEN MET POP UP BOILIES

Vissen met pop up boilies heeft al vaak voor karpers gezorgd op stekken waar al even geen karper meer werd gevangen. Het vissen met pop up boilies is de laatste jaren dan ook explosief gestegen door het vaak dressuur doorbrekende effect. Het is een hele simpele maar doeltreffende verandering. Als je gebruik maakt van een pop up rig kan je het vissen met pop up boilies ook goed combineren met imitatie aas of partikels. Een karper is erg nieuwsgierig en daardoor werken bijvoorbeeld een fluo pop up boilie op je eigen smaak erg goed. De karper wordt vaak gelokt door de boilie geur maar gaat vaak als reflex op de fel gekeurde pop up af. Probeer ook eens alleen met een pop up te vissen zonder bij te voeren, je zal zien dat dit soms ook veel karpers op kan leveren.

POP UP BOILIES KOPEN

Je kan bij ons veel soorten en smaken pop up boilies kopen in verschillende kleuren. Ook hebben we verschillende formaten pop up boilies allemaal van zeer goede kwaliteit. Zo hebben wij ook fluo pop up boilies zonder geur of smaak. Alle pop up boilies zijn te koop tegen onze zeer scherpe prijzen en natuurlijk een korting bij de aanschaf van meer dan één potje!

strawberry-pop-up

strawberry-pop-up

Morgen al een karper vangen?

Download tijdelijk gratis het Succesvolle karper boek β€œDe 19 Meest gemaakte fouten bij het karpervissen” en maak blanken verleden tijd.

>